Om os • OneLeg
  • da
  • en

Om os

Vores formål er at hjælpe børn og voksne til at sidde aktivt og dynamisk.

Historien bag OneLeg

OneLeg startede hjemme hos ejeren Susanne Schmidt en sommerdag i hendes hus i den Nordsjællandske by Fredensborg.

Susanne oplevede, at hun fik ondt i ryg og knæ, når hun ordnede sin have, da dette ofte foregik i akavede arbejdsstillinger.

For at aflaste ryg og knæ benyttede Susanne sig i starten af en traditionel brolæggerskammel, da funktionen med at sidde på en étbenet skammel fungerede rigtig godt.

Dog var der flere ulemper: Først og fremmest var skamlen tung, på grund af materialet i træ, og var derfor ikke let at flytte rundt på i haven. Derefter var foden kuglerund og borede sig ned i underlag, som græsplæne og bed, og kunne ikke bruges indendørs eller på fliser. Det var ligeledes svær for Susanne at holde balancen på brolæggerskamlen, og så væltede skamlen blot hun rejste sig det mindste fra sædet.

Susanne tænkte, at hun umuligt kunne være den eneste, der ville have glæde af at arbejde på en forbedret étbenet skammel og besluttede sig derfor at gøre noget ved det.

Med udgangspunkt i brolæggerskamlen, udviklede Susanne og hendes gode ven, Jens Andersen, i 2011 den første OneLeg skammel.

Det blev hurtigt klart, at OneLeg skamlen også ville være fantastisk til mange andre opgaver og formål, end i haven, og samtidig kunne bruges ude – og indendørs af både børn og voksne i blandt andet sundhedssektoren, erhverv, institutioner og skoler.

 

Det er derfor grunden til, at OneLegs formål er at hjælpe børn og voksne til at sidde aktivt og dynamisk, og hvorfor OneLeg, med sit lette design og unikke buede fod, er den enkle løsning til en sundere og bedre siddestilling for børn og voksne.

Pin It on Pinterest