Havearbejde • OneLeg
  • da
  • en

Til havearbejdet

Skån ryg og knæ når du arbejder i haven.

Skån ryg og knæ

Den lille og lette OneLeg 32 er ideel til brug i haven, da skamlen både er praktisk og nem at bruge. Det der gør OneLeg skamlen speciel er dens unikke buet fod, der sikrer at skamlen følger kroppens bevægelser. Dette er vigtigt, da skamlen på den måde kan tage diverse vrid og belastninger, der ellers ville være i ryggen, når du arbejder i jord- og gulvhøjde.

Også knæ og fødder nyder godt af denne funktion, da du kan vælge at holde ét eller begge ben udstrakt og dermed markant reducere belastningen på knæ og/eller fødder.

Det er ligeledes let at vippe og dreje på skamlen, og du får derfor en stor arbejdsradius.

“OneLeg er en skammel som til forskel fra almindelige skamler og stole, giver fleksibilitet. Du kan vippe og dreje rundt på den, og på den måde undgå det vrid i ryggen, som kan give belastninger. Den giver en dynamisk siddestilling og man ændre hele tiden sin arbejds- og siddestilling, hvilket jeg som fysioterapeut ved er meget vigtigt.”

Fysioterapeut Gitte Skov Frandsen

Perfekt til udendørs brug

OneLeg skamlerne passer perfekt til udendørs brug, da de både er vejrbestandige, slagfaste og lette at flytte rundt med.

Brug OneLeg skamlen i din haven, hvad enten det er på græsset, i havebedet, på grus eller sten. Vi anbefaler OneLeg 32 til havearbejde, der pga. sin lave højde samt den lille og ekstra buede fod er helt optimal til arbejde i jord- og gulvhøjde.

For personer, der ikke kan komme ned på den laveste skammel, anbefaler vi en OneLeg 40.

“OneLeg skamlen er virkelig god for mig. Jeg plejede at have rygproblemer, når jeg arbejdede i min have, men nu hvor jeg bruger min OneLeg skammel, kan jeg arbejde i mange timer uden smerter. Samtidig er det meget nemmere og hyggeligere at ordne mit ukrudt i haven, når jeg sidder på min OneLeg.”

En glad bruger af OneLeg, Anke Domdey

Institutioner & Skoler

OneLeg tilbyder bedre siddestillinger til børn i alle aldre. En dynamisk sidestilling forhøjer børns koncentrationsevne og styrker muskulatur i ryg og mave.

Sundhedssektoren 

En sund siddestilling skaber større arbejdsglæde. Desuden er OneLeg et værdifuldt redskab for læger, sygeplejersker etc. til at opnå kontakt i øjenhøjde med patienten.

Interiør & Design

OneLeg Wood kombinerer funktionalitet med et unikt design og materialer i højeste kvalitet. OneLeg Wood har alle OneLegs sunde ergonomiske egenskaber og er udført i solidt egetræ.

 

Arbejdsmiljø

Vær god ved din krop, når du arbejder. En aktiv og dynamisk siddestilling er en vigtig måde, at sikre bevægelighed i arbejdssituationen.

Havearbejde

OneLeg er optimal til udførelse af havearbejde, da den skåner ryg og knæ, og tiden i haven kan dermed nydes uden smerte og fysiske gener.

 

Pin It on Pinterest