Arbejdsmiljø • OneLeg
  • da
  • en

Arbejdsmiljø

Sunde siddestillinger skaber større arbejdsglæde.

Sunde siddestillinger skaber større arbejdsglæde

Den unikke buede fod sikrer, at skamlen følger kroppens bevægelser, så ryggen holdes rank. Man undgår belastning af ryg og knæ og den aktive sidestilling betyder også, at de små muskler i lænd og mave styrkes og balancen trænes. Bevægelsen på en OneLeg skammel giver samtidig mulighed for øget koncentration under arbejdet.

OneLeg er en ergonomisk skammel, som sikrer en aktiv og dynamisk sidestilling på arbejdspladsen. På OneLeg skamlen er det naturligt at holde kroppen rank, hvilket medvirker, at man undgår at falde sammen og udøve dårlige vrid i ryggen. Den unikke buede fod tillader skamlen at følge kroppens bevægelser, hvilket skaber en sundere sidestilling og en større arbejdsglæde. Skamlen fylder ikke meget og vejer kun op til 2,5 kg, hvilket gør den særdeles velegnet som supplement til, eller erstatning for, den normale stol på arbejdspladsen.

Anne-Marie Pedersen, billedkunstner fra Fredensborg, bruger OneLeg 65 til aflastning foran staffeliet.

“Jeg står meget op når jeg maler, og er derfor meget glad for min OneLeg skammel. Nu kan jeg veksle mellem at stå op og sidde ned, mens jeg hviler ryg og ben og samtidig har jeg stadig fuld bevægelsesfrihed når jeg maler”.

Anne-Maries hjemmeside kan du se flere billeder og kommende udstillinger.

“Jeg er overrasket over, hvor godt man sidder på en OneLeg skammel. Samtidig med at man sidder dynamisk på den buede fod, er den også meget stabil, og man finder hurtigt ud af at bevæge sig på den. Den vejer næsten ingenting, så det er let at flytte rundt med den.”

Operationssygeplejerske Berit Fredholt

Aktiv og dynamisk siddestilling

“OneLeg er en skammel, som, til forskel fra almindelige stole, giver fleksibilitet. Man kan vippe og dreje rundt på den, og på den måde undgå sammenfald og vrid i ryggen, som kan give belastninger og derfor ikke er godt for ryggen. Blodgennemstrømningen bliver god på en OneLeg, og det er samtidig godt for hele kroppen at bevæge sig lidt. OneLeg giver også mulighed for at styrke nogle stabiliserende ryg- og mavemuskler. Skamlen giver en dynamisk siddestilling, og man kan derfor ændre på sin arbejds- og siddestilling, hvilket jeg som fysioterapeut kan sige er vigtigt. Jeg kan bestemt anbefale OneLeg til både børn og voksne. ”

Fysioterapeut Gitte Skov Frandsen

Institutioner & Skoler

OneLeg tilbyder bedre siddestillinger til børn i alle aldre. En dynamisk sidestilling forhøjer børns koncentrationsevne og styrker muskulatur i ryg og mave.

Sundhedssektoren 

En sund siddestilling skaber større arbejdsglæde. Desuden er OneLeg et værdifuldt redskab for læger, sygeplejersker etc. til at opnå kontakt i øjenhøjde med patienten.

Interiør & Design

OneLeg Wood kombinerer funktionalitet med et unikt design og materialer i højeste kvalitet. OneLeg Wood har alle OneLegs sunde ergonomiske egenskaber og er udført i solidt egetræ.

 

Arbejdsmiljø

Vær god ved din krop, når du arbejder. En aktiv og dynamisk siddestilling er en vigtig måde, at sikre bevægelighed i arbejdssituationen.

Havearbejde

OneLeg er optimal til udførelse af havearbejde, da den skåner ryg og knæ, og tiden i haven kan dermed nydes uden smerte og fysiske gener.

 

Pin It on Pinterest