Fri fragt ved køb over kr. 2.500,-

Om os

Vores formål er at hjælpe børn og voksne til at sidde aktivt og dynamisk.

Historien bag OneLeg

OneLeg startede hjemme hos ejeren Susanne Schmidt en sommerdag i hendes hus i den Nordsjællandske by Fredensborg.

Susanne oplevede, at hun fik ondt i ryg og knæ, når hun ordnede sin have, da dette ofte foregår i akavede arbejdsstillinger.
For at aflaste ryg og knæ benyttede Susanne sig i starten af en traditionel brolæggerskammel, da funktionen med at sidde på en étbenet skammel fungerede rigtig godt. Dog var der flere ulemper: På grund af materialet i træ var skamlen tung, foden kuglerund, der derfor borede sig ned i underlag som græsplæne og bed, den kunne ikke bruges indendørs eller på fliser, var svær at holde balance på og væltede man blot rejste sig det mindste fra sædet.

Susanne tænkte, at hun umuligt kunne være den eneste, der ville have glæde af at arbejde på en forbedret étbenet skammel og besluttede sig derfor at gøre noget ved det. Med udgangspunkt i brolæggerskamlen, udviklede Susanne og hendes gode ven, Jens Andersen, i 2011 den nu så velkendte OneLeg skammel.

Det blev hurtigt klart, at denne skammel også ville være fantastisk til mange andre opgaver og formål end i haven, og kunne bruges inde og ude af både børn og voksne i blandt andet sundhedssektoren, erhverv, institutioner og skoler.

Målet var og er stadig at få brugerne til at skåne kroppen og derved øge arbejdsglæden.

Enkelheden ved designet er ikke det eneste, der har betydning for OneLeg. Funktionen af skamlen er særdeles vigtig, da formålet er, at hjælpe børn og vokse til at sidde aktivt og dynamisk.

Det nordiske design, de rene linjer og rolige udtryk, gør ikke blot OneLeg til et fint møbel, det sikrer også en unik og sikker og ergonomisk funktion.

E-mærket

Pin It on Pinterest