Fri fragt ved køb over kr. 2.500,-

Interiør & Design

Godt design møder funktionalitet.

Design, kvalitet og funktionalitet

Med OneLeg Wood er funktion, enkelthed og et roligt udtryk i højsæde.

Enkelt og tidløst design

Det visuelle design er ikke det eneste, der gør OneLeg Wood unik. Funktionen af OneLeg skamlen er med til at hjælpe børn og vokse til at sidde aktivt og dynamisk. Skamlens buede fod gør, at OneLeg følger kroppens bevægelser, hvilket skaber en god og ergonomisk siddestilling i hverdagen. Brug de små OneLeg skamler ved f.eks. sofa- og børnebordet, og de højere modeller ved spise- eller skrivebordet. Også i kontor- og konferencemiljøet vil både OneLeg og OneLeg Wood være et sundt og smukt alternativ til de traditionelle siddemøbler og give indretningen et ekstra touch.

Foruden det enkle design, fylder og vejer OneLeg skamlerne kun ganske lidt, og er derfor nemt at integrere i indretningen. De høje skamler i plastik er sorte med sort silikonefod, men sædeovertrækket kan man vælge mellem 6 forskellige farver. Det er også muligt at tilkøbe én af de fine uldpuder med skridsikring på bagsiden. Plastikmodellerne er både praktiske og flotte i det moderne køkken, kontoret eller i det kreativemiljø.

OneLeg tilbydes i 5 højder: 32, 40, 48, 54 og 65 cm

OneLeg Wood

… samler det smukke design, solide håndværk og ergonomien i en stærk forening. Det levende træ, de smukke årer, nuancerne og strukturen kommer til live i OneLegs egetræsskamler. OneLeg Wood er den enkle model uden polstring på sædet. Her kommer det smukke egetræ virkelig til sin ret. Denne model kan evt. bestilles i bejdset og efterfølgende lakeret med en mat klar lak.

Det nordiske design skaber rene linjer og et roligt udtryk, der ikke blot gør OneLeg Wood enkel, men også unik. Designet, materialet og udførelsen gør skamlen tidløs i sit udtryk og vil klæde ethvert hjem, om det er klassisk, moderne, ungt eller modent.

OneLeg Wood Leather

… er polstret med smukt oksehud i en meget høj kvalitet, der gør den endnu smukkere og mere behagelig at sidde på.

Du kan vælge mellem Semianilin og Anilin:

Semianilin er en betegnelse for læder, som er garvet, gennemfarvet og efterfølgende tilført en let overfladefinish. Overfladen er naturlig og porehullerne er stadig synlige og forholdsvis åbne. Det har en naturlig overflade, god siddekomfort, semi åndbart, medium lysægthed, nem at vedligeholde og bliver stadig smukkere med tiden.

Anilin er betegnelsen for læder, som kun er garvet. Vegetal, der er 100% åndbart, er kendetegnet ved det behagelige touch, den naturlige overflade og fantastiske siddekomfort. Det ikke farvede læder får hurtigt patina og bliver mørkere i brug. Farveforskelle i huderne må påregnes.

Det sorte silikonecover på foden gør skamlen skridsikker, skåner gulvet og afsætter ikke sorte striber. På kanten af sædet understreger den sorte gummiring det smukke design og samtidig skåner den både gulv og skammel, i tilfælde af at skamlen vælter.

Wood tilbydes i 4 højder: 32, 40, 48 og 56 cm, med eller uden læderpolstring.

Se alle valgmuligheder i shoppen.

Institutioner & Skoler

OneLeg tilbyder bedre siddestillinger til børn i alle aldre. En dynamisk sidestilling forhøjer børns koncentrationsevne og styrker muskulatur i ryg og mave.

Sundhedssektoren

En sund siddestilling skaber større arbejdsglæde. Desuden er OneLeg et værdifuldt redskab for læger og sygeplejesker til at opnå kontakt i øjenhøjde med patienten.

Interiør & Design

OneLeg Wood kombinerer funtionalitet med et unikt design og materialer i højeste kvalitet. OneLeg Wood har alle OneLegs sunde ergonomiske egenskaber og er udført i solidt egetræ.

Arbejdsmiljø

Vær god ved din krop, når du arbejder. En aktiv og dynamisk siddestilling er en vigtig måde at sikre bevægelighed i arbejdssituationen.

Havearbejde

OneLeg er optimal til udførelse af havearbejde, da den skåner ryg og knæ. Tiden i haven kan dermed kan nydes uden smerte og fysiske gener.

E-mærket

Pin It on Pinterest